Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірісіндегі гигиеналық бақылау
-
Пән ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарының санитариясын және гигиенасын оқытады. Курсты меңгеру барысында ет және ет өнімдерін, сүт және сүт өнімдерін өндіруді санитарлық-гигиеналық бақылау сұрақтары қарастырылады. Өндірістік кәсіпорындарда ветеринарлық-санитарлық шараларды жүзеге асыру кезінде тағам желілері мен жабдықтарын санитарлық өңдеудің қазіргі заманғы әдістері мен технологияларын қолдану, қауіпсіздік техникасын сақтау зерттеледі.
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2