Тағам өндірісіндегі гигиеналық бақылау

  • Пән ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарының санитариясын және гигиенасын оқытады. Курсты меңгеру барысында ет және ет өнімдерін, сүт және сүт өнімдерін өндіруді санитарлық-гигиеналық бақылау сұрақтары қарастырылады. Өндірістік кәсіпорындарда ветеринарлық-санитарлық шараларды жүзеге асыру кезінде тағам желілері мен жабдықтарын санитарлық өңдеудің қазіргі заманғы әдістері мен технологияларын қолдану, қауіпсіздік техникасын сақтау зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top