Малшаруашылығы және азықтандыру (Малшаруашылығы)

  • Азықтандырудың ғылыми негіздерін, азықтың құрамы мен қоректілігін, азықтың түрлері мен сапасын, жануарларды нормаланған азықтандыру жүйесін, азықтың әр түрлі түрлерін, минералды және синтетикалық қоспаларды санитарлық бағалау әдістерін, олардың токсикологиялық сипаттамасын зерттеуге мүмкіндік береді; Студенттер азықтың сапасын бағалау әдістерінің; дайындау технологиясы, сақтау және азықтандыруға дайындау тәсілдерін; уытты бастаулардын залалсыздандыру жолдарының машықтарын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top