Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветсансарапталуы

  • ІІ-бөлім. Пән ет өнімдері мен жануарлар шикізатын өндіру, өңдеу, сақтау және өткізу технологиясының сақталуын бақылау және ұйымдастыру, сондай-ақ ет өңдеу кәсіпорындарында, сою пункттерінде, сою алаңдарында және жануарлар өнімдерін шығаратын басқа да кәсіпорындарда сапа мен мемлекетаралық стандарт талаптарына сәйкестік пен ветеринариялық санитариялық қағидалардың сақталуын бақылауды зерделейді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 2
Top