Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветсансарапталуы
-
ІІ-бөлім. Пән ет өнімдері мен жануарлар шикізатын өндіру, өңдеу, сақтау және өткізу технологиясының сақталуын бақылау және ұйымдастыру, сондай-ақ ет өңдеу кәсіпорындарында, сою пункттерінде, сою алаңдарында және жануарлар өнімдерін шығаратын басқа да кәсіпорындарда сапа мен мемлекетаралық стандарт талаптарына сәйкестік пен ветеринариялық санитариялық қағидалардың сақталуын бақылауды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 2