Азық және азық қоспаларының санитарлық қауіпсіздігі

  • Азықтық және азықтық қоспалардың санитарлық қауіпсіздігі-бұл антропогендік және табиғи патогенді микроорганизмдердің және уытты заттардың белгілі бір дәрежеде санитариялық гигиена сапасына әсер етуіне байланысты өнімнің биологиялық құндылығының денсаулығы, өнімділігі мен өнімділігі және өнім сапасы туралы ғылым. Улы элементтермен (сынап, кадмий, қорғасын, фтор, күшән және т.б.), Микоуыттар, фитоуыттар, нитраттар және нитриттер ластануы мүмкін, олар жануарларға арналған жем өндірісінде пайдаланылатын пестицидтерді кәдеге жарату үшін өнеркәсіптік кәсіпорындармен пайдаланылуы мүмкін.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top