Тамақ өнімдерінің сапасын бақылау

  • Пән тамақ жүйелерінің химиялық құрамын, оның пайдалылығын, су мен минералдардың рөлін зерттеуге бағытталған, технологиялық ағындағы макро- және микронутриенттердің негізгі химиялық түрлендірулері қарастырылады, сынамалар алу және сынама дайындау, тамақ өнімдерінің компоненттерін фракциялау және модификациялау, тамақ өнімдерінің сапалық және сандық құрамын анықтау үшін заманауи талдау әдістерін таңдау, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін анықтау және ұтымды тамақтану негіздерін таңдау үшін қажетті биологиялық белсенді қоспалар.
  • Образовательная программа 6B01504 Химия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
Top