Тағам өндіруші кәсіпорындарын жобалау негіздері

  • Пәннің мақсаты – аппаратура, технологиялық схеманы таңдау және есептеу, жүйелік тәсілді қолданып тағам өндірістерді жобалау қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында тамақ өнеркәсібі объектілерінің құрылыстық және технологиялық жобалаудың принциптері мен кезеңдері, нормативтік құжаттар, технологиялық схеманы дайындау, материалдық және жылу есептеулері, механикалық есептеулер және жабдықтарды таңдау case-study, студенттердің жеке және топтық жұмыс қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top