Жаңа тағамдық технологиялар практикумы

  • Пәннің мақсаты – тағам өнімін шағарудың жаңа технологияларын дамыту қабілетін қалыптастыру. Пән жобаға бағытталған оқыту технологиясы және студенттердің топтық жұмыс әдісін қолдана отырып, тағам технологиялары саласындағы ғылым мен техниканың қазіргі жетістіктеріне және Тағам өнімдерінің жаңа технологиялары пәні барысында алынған дағдыларға негізделіп тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында тағам өнімдерін алудың жаңа технологияларын жасау принциптерін қарастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top