Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қант және кондитерлік өнімдер технологиясы
-
Пәннің мақсаты - қант және кондитер өнімдерін өндіру технологиясын бақылау және сүйемелдеу дағдысын қалыптастыру. Көмірсулардың химиялық қасиеттері, сахарозаның физика-химиялық қасиеттері, шикізат түрлері, технологиялық үдерістердің типтері, кондитерлік өнімдердің жіктелуі, кондитерлік бұйымдарды қалыптау, талдау әдістері, қант және кондитерлік өнімдерді өндіру ерекшеліктері case-study, интерактивті сұрау қолдану арқылы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5