Тағам өнімдерінің жаңа технологиялары

  • Пәннің мақсаты - өндірістік процестерді жақсарту шараларын дамыту қабілетін қалыптастыру. Жоғары технологиялық өндірістер саласындағы іргелі ғылыми білімдер, тағам өндірісінің инновациялық технологиялары, тағам технологияларын дамыту тенденциялары, тағам өнімдерін алудың заманауи технологиялары, жаңа, инновациялық, синтезделген, байытылған тағам өнімдерін жасауға мүмкіндік беретін технологиялық әдістер қарастырылады; пікір-талас және case-study технологиялары қолданылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top