Тағам өнімдерін шығару практикумы

  • Пәннің мақсаты – тағам өнімдерін дамыту бойынша зерттеулерді өз бетінше жүзеге асыра білу қабілетін қалыптастыру. Тамақ өнімдерін дамыту принциптері, тағам өнімдерін шығару пәнін игеру барысында алынған дағдыларды қолдана отырып, тұтынушылардың қалауын, нарық ерекшеліктерін ескере отырып, тағам өнімдерін дамытудағы нақты мәселелердің шешімін табу қарастырылады, жобаға бағытталған оқыту технологиясы және студенттердің топтық жұмысы қолданылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top