Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің химиясы мен анализі
-
Пәннің мақсаты - тағам шикізатын бағалаудың химиялық әдістерін қолдану дағдыларын дамыту; тағамдық жүйелердің қажетті қасиеттерін алу үшін химиялық құрамды өзгерту процестерін басқару. Топтық және жеке жұмыстар әдістері қолданылып, негізгі тағамдық ингредиенттер, тағам өніміндерінің құрамындағы функционалдық қоспалар мен уытты заттар, сондай-ақ тамақ өнімдерін талдау әдістері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5