Тағам өнімдерінің заңнамасы

  • Пәннің мақсаты - тағам өнімдерінің қауіпсіздігі және тамақ өндірісін ұйымдастыру саласындағы заңнамалық базаны қолдануға байланысты мәселелерді шешу қабілеттерін қалыптастыру. Тамақ заңнамасы, азық-түлік пен қосалқы материалдардың сапасын бақылауды жүзеге асыру, шикізат пен дайын өнімді сертификаттауын жүргізу; проблемалық өндірістік жағдайларда (сапа, қауіпсіздік) ымыраны табу case-study әдісі қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top