Емдік-профилактикалық тағамдық өнiмдерiн өндіру үшін дәстүрлі емес ет шикізатын пайдалану

  • Марал, жылқы еті, түйеқұс еті және олардың субөнімдері сияқты емдік-профилактикалық тағам өнімдерін өндіру үшін ет шикізатының дәстүрлі емес көздерін зерттеу. Ет шикізаты мен дайын өнім сапасына қойылатын талаптарды зерттеу. Функционалдық бағыттағы ет шикізаты негізінде тамақ өнімдерін жасауға қойылатын нутриентті-технологиялық талаптарды зерделеу. Егде жастағы адам-дардың тамақтануындағы коллагені бар шикізаттың рөлі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top