Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Емдік-профилактикалық тағамдық өнiмдерiн өндіру үшін дәстүрлі емес ет шикізатын пайдалану
-
Марал, жылқы еті, түйеқұс еті және олардың субөнімдері сияқты емдік-профилактикалық тағам өнімдерін өндіру үшін ет шикізатының дәстүрлі емес көздерін зерттеу. Ет шикізаты мен дайын өнім сапасына қойылатын талаптарды зерттеу. Функционалдық бағыттағы ет шикізаты негізінде тамақ өнімдерін жасауға қойылатын нутриентті-технологиялық талаптарды зерделеу. Егде жастағы адам-дардың тамақтануындағы коллагені бар шикізаттың рөлі.
-
Образовательная программа 7M07216 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2