Білім беру бағдарламасы өзекті емес

7M07216 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) (1ж. бейіндік) в Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу университеті

Оқыту нәтижелері

  • Инновациялық технологиялар бойынша ет және сүт өнімдерін өндіру мен шығаруды жобалайды
  • Белгіленген нормаларға сәйкес шикізаттың, жартылай фабрикаттардың, дайын өнімнің сапасына технологиялық және микробиологиялық бақылауды жүзеге асыру қабілетіне ие
  • Сүт және ет өнімдерін өндіруде шикізат пен қосалқы материалдарды тұтыну нормаларын дәлелдейді
  • Сүт және ет өнімдерінің шикізаттарына, жартылай фабрикаттарына бақылайды және олардың қауіпсіздігін талқылайды
  • Тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технологиялық процесті айқындайды және басқарушылық шешімдер қабылдайды.
  • Халықаралық ортада ағылшын тілінде кәсіби және ғылыми - техникалық мәселелердің кең ауқымы бойынша әңгіме жүргізе алады
  • Психология мәселелерінде өз көзқарасын көрсетуге, әртүрлі психологиялық жағдайларда оңтайлы шешімдерді табуға және басқарушылық шешімдер қабылдауға қабілетті
  • Өңдеу процесі кезінде шикізат қасиеттерінің өзгеруін, сондай-ақ қалдықсыз өндірісін ескере отырып, өнімнің инновациялық түрлерін әзірлеуді, оның технологиялық процестерін жоспарлау
  • Тамақтану мен гигиеналық қауіпсіздіктің негіздері, сондай-ақ тамақ өнімдерінің бөгде заттармен ластануы туралы түсінігі бар
Top