Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластануы
-
Негізгі заңнамалық және нормативтік құжаттар, негізгі терминдер мен анықтамалар, Мемлекеттік азық-түлік қауіпсіздігінің түрлері, шикізат пен өнімдердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету қағидалары, ксенобиотиктер түрлері, шикізат пен тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластану жолдары,шикізат пен азық-түлік қоспаларының қауіпсіздігін бағалау принциптері, шикізат пен азық-түлік қауіпсіздігін бақылаудың қазіргі заманғы әдістері
-
Образовательная программа 7M07216 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1