Тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластануы

  • Негізгі заңнамалық және нормативтік құжаттар, негізгі терминдер мен анықтамалар, Мемлекеттік азық-түлік қауіпсіздігінің түрлері, шикізат пен өнімдердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету қағидалары, ксенобиотиктер түрлері, шикізат пен тамақ өнімдерінің ксенобиотиктермен ластану жолдары,шикізат пен азық-түлік қоспаларының қауіпсіздігін бағалау принциптері, шикізат пен азық-түлік қауіпсіздігін бақылаудың қазіргі заманғы әдістері
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top