Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Дұрыс тамақтану факторы ДДҰ-ның жалпы стратегиясының негізгі компоненттерінің бірі болып табылады. Пән тамақ өнімдерін, олардың қауіпсіздігін талдауға және бағалауға үйрету. Азық-түлік қауіпсіздігіне, тамақ қауіпсіздігін басқаруға әсер ететін факторларды зерттейді. Қоршаған ортаны және тамақ өнімдерін химиялық ластанудан қорғау принциптері. НАССР тамақ қауіпсіздігін басқару жүйесі ретінде
-
Образовательная программа 7M10105 Медициналық-профилактикалық іс
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1