Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Дұрыс тамақтану факторы ДДҰ-ның жалпы стратегиясының негізгі компоненттерінің бірі болып табылады. Пән тамақ өнімдерін, олардың қауіпсіздігін талдауға және бағалауға үйрету. Азық-түлік қауіпсіздігіне, тамақ қауіпсіздігін басқаруға әсер ететін факторларды зерттейді. Қоршаған ортаны және тамақ өнімдерін химиялық ластанудан қорғау принциптері. НАССР тамақ қауіпсіздігін басқару жүйесі ретінде
  • Образовательная программа 7M10105 Медициналық-профилактикалық іс
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top