Тағам өнімдерінің арнайы және функционалды биотехнологиясы

  • Пән инженерлік-техникалық қызметтің негізі болып табылады. Курс келесі бөлімдерден тұрады: жаңа, пайдалы тағам өнімдерін өндірудегі биотехнологиялар; консистенцияның өзгеруі, ас қорыту мен тағамның сіңірілуін жақсартуда пайдалы бактериялармен, микроорганизмдермен қанықтыру. Пәнді оқу биотехнологиялық процестердің параметрлерін өлшеудің техникалық құралдарын, шикізат пен өнімнің қасиеттерін, олардың экологиялық салдарларын ескеріп, техникалық құралдарды, технологияларды бағалауды қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top