Тағам өнеркәсібіндегі инновациялық техника және технологиялар

  • Пән инженерлік-техникалық қызметтің негізі болып табылады. Курс келесідей бөлімдермен ұсынылған: ауыл шаруашылық шикізаттарын тағам өнімдеріне айналдыру әдісі; болашақ тағам технологиясының техникасын дамытудың инновациялық процесі; бастапқы шикізаттың технологиялық қасиеттерін технологиялық жабдықтың конструкциялары мен жұмыс режимдеріне бейімдеу. Курсты оқу ауыл шаруашылық шикізатының тұрақты қасиеттерін алуға, ақпаратты жинау, оны басқару дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top