Тағам өндірісіндегі физикалық-химиялық және биохимиялық процестер

  • Пән шикізат пен дайын өнімнің сапасын анықтауды дайындаудың негізін құрайды. Курс келесі бөлімдерден тұрады: биохимиялық процестердің кинетикасы, осы процестерге ферменттердің қатысуы; азық-түлік шикізаты мен тағам өнімдеріндегі уақытша өзгерістер, тағам өнеркәсібінде микроорганизмдерден бөлінетін ферменттік препараттарды пайдалану. Курсты оқу дайын өнім мен шикізаттың сапасын анықтау дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top