Тағам өнеркәсібіндегі биотехнологиялар

  • Пән тағам өнеркәсібі үшін мамандарды даярлау шеңберінде негіз қалаушы болып табылады. Курс келесі бөлімдерден тұрады: өмір сүру процесінде микроорганизмдердің түрленуі; анаэробты, аэробтық тотығу, биосинтез, микроорганизмдердің биотрансформациясы; биотехнологиялық өндірістің негізгі кезеңдері, биотехнологиялық өндірістегі негізгі жабдықтар мен технологиялық схемалар. Курсты оқу тағам өндіру барысында микроағзаларды, биотехнологиялық процестерді қолдану дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
  • Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top