Тағамдық биоөнімді жобалау

  • Пән тағам биотехнологиясы бойынша білім алушыларды даярлаудың негізі болып табылады. Курс келесі бөлімдермен ұсынылған: негізгі тағамдық заттар мен адамдардың энергиясына физиологиялық қажеттіліктерді ескеріп, өнімнің рецептурасын жобалау: биоөнімді өндірудің технологиялық схемасын әзірлеу принципі. Пәнді оқыту өнімдегі ингредиенттердің құрамы мен мөлшерін, процесс пен жабдықтарды таңдау дағдыларын қалыптастыруға бейімделген.
  • Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top