Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық биоөнімді жобалау
-
Пән тағам биотехнологиясы бойынша білім алушыларды даярлаудың негізі болып табылады. Курс келесі бөлімдермен ұсынылған: негізгі тағамдық заттар мен адамдардың энергиясына физиологиялық қажеттіліктерді ескеріп, өнімнің рецептурасын жобалау: биоөнімді өндірудің технологиялық схемасын әзірлеу принципі. Пәнді оқыту өнімдегі ингредиенттердің құрамы мен мөлшерін, процесс пен жабдықтарды таңдау дағдыларын қалыптастыруға бейімделген.
-
Образовательная программа 7M01401 Кәсіптік оқыту (2)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2