Тамақ индустриясы саласындағы инновациялар

  • Тағамдық мақсаттағы объектілерді санитариялық-эпидемиологиялық бақылау тамақ индустриясының сапасын жақсартуға және жаңғыртуға, дұрыс тамақтану өнімдерін әзірлеуге, рецептураларды әртүрлі биологиялық белсенді заттармен, витаминдермен, микро-және макронутриенттермен және басқа да пайдалы ингредиенттермен байыту есебінен қосылған құндылығы бар өнімдерді конструкциялауға бағытталған инновациялық технологияларға қойылатын талаптарды зерделейді.
  • Образовательная программа 7M10122 Нутрициология
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top