Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ индустриясы саласындағы инновациялар
-
Тағамдық мақсаттағы объектілерді санитариялық-эпидемиологиялық бақылау тамақ индустриясының сапасын жақсартуға және жаңғыртуға, дұрыс тамақтану өнімдерін әзірлеуге, рецептураларды әртүрлі биологиялық белсенді заттармен, витаминдермен, микро-және макронутриенттермен және басқа да пайдалы ингредиенттермен байыту есебінен қосылған құндылығы бар өнімдерді конструкциялауға бағытталған инновациялық технологияларға қойылатын талаптарды зерделейді.
-
Образовательная программа 7M10122 Нутрициология
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 3