Тамақ өнімдерін экспорттық бақылау және лицензиялау

  • «Тамақ өнімдерін экспорттық бақылау және лицензиялау» пәнін оқу кезінде магистрант тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау ережелеріне және Мемлекеттік тізілім тұжырымдамасына сәйкестігін мемлекеттік және аймақтық қадағалау, Тізілімге сәйкес ақпараттық қызметтер туралы ақпарат алады және стандарттау мен сертификаттауды басқару мен техникалық саясатты жүзеге асырудағы Мемлекеттік тізілімнің рөлі. Азық-түлікті зерттеу әдістерін қолдана отырып, тағам сапасының көрсеткіштерін зерттейдң.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top