Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын бағалау, сапасын басқару, сапасын моделдеу
-
«Тамақ өнімдерінің сапасын бағалау, сапасын басқару, сапасын моделдеу» пәні математикалық модельдеу және оларды зерттеудің заманауи әдістерін, модельдеу әдістерінің түрлерін және оларды қолдануды үйретеді. Өндіріс технологиясын жасаудағы математикалық модельдеу принциптерін, талаптарын, объектінің математикалық моделін құрудың негізгі кезеңдерін, объектілік модельдерді құрудың жүйелік, классикалық тәсілдерін игереді. Модельдеу, бағдарламалауды ақпараттық-коммуникациялық қамтамасыз ету дағдыларын алады.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1