Рационалды тамақтанудың принциптердің ұйымдастырылуы

  • «Рационалды тамақтанудың принциптердің ұйымдастырылуы» пәні рационалды тамақтануды және дұрыс тамақтануды ұйымдастырудың физиологиялық негіздерін, ішу режимінің физиологиялық және гигиеналық негіздерін үйретеді және түсінік береді. Тамақтану кезіндегі адам ағзасындағы негізгі зат алмасу, бірқалыпты тамақтану туралы, оларға қойылатын ережелер мен талаптар туралы түсінік береді. Ішу режимінің физиологиялық-гигиеналық негіздері туралы білім береді және т.б.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top