Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдері мен сусындарды ашыту
-
Пән микроорганизмдердің өсу кинетикасын және метаболизм өнімдерінің түзілуін; өнімдердің өсу және түзілу модельдерін; ферменттеу процестерінің стехиометриясын; культивациялау әдістерін; культивациялауды реттеу және оңтайландыруды; микроорганизмдер метаболизмінің жалпы заңдылықтарын, ферменттік және гендік деңгейлердегі метаболизмнің реттелуін; микроорганизмдер жасушаларында тотығу-тотықсыздану процестерін; бастапқы және қайталама метаболиттердің: спирттердің, органикалық қышқылдардың бағытталған синтезін зерттейді, амин қышқылдары, антибиотиктер, дәрумендер.
-
Образовательная программа 6B05103 Биотехнология
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2