Тамақ өнімдері мен сусындарды ашыту

  • Пән микроорганизмдердің өсу кинетикасын және метаболизм өнімдерінің түзілуін; өнімдердің өсу және түзілу модельдерін; ферменттеу процестерінің стехиометриясын; культивациялау әдістерін; культивациялауды реттеу және оңтайландыруды; микроорганизмдер метаболизмінің жалпы заңдылықтарын, ферменттік және гендік деңгейлердегі метаболизмнің реттелуін; микроорганизмдер жасушаларында тотығу-тотықсыздану процестерін; бастапқы және қайталама метаболиттердің: спирттердің, органикалық қышқылдардың бағытталған синтезін зерттейді, амин қышқылдары, антибиотиктер, дәрумендер.
  • Образовательная программа 6B05103 Биотехнология
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top