Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Биотехнологиялық өндірістерді микробиологиялық бақылау
-
Пән азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің Биотехнологиялық өндірістерінің қауіпсіздігін, биотехнологиялық өндірістер мен санитариялық-көрсеткіш микроорганизмдердің негізгі микроорганизмдер-контаминанттарының сипаттамасын, инфекциялық аурулардың таралуындағы су, ауа, топырақ микрофлорасының рөлін және тамақ өнімдерін бөгде микроорганизмдермен контаминациялауды, тамақ өнеркәсібінде қолданылатын консервілеу, стерилдеу және дезинфекциялау әдістері туралы түсінікті зерделейді.
-
Образовательная программа 6B05103 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1