Биотехнологиялық өндірістерді микробиологиялық бақылау

  • Пән азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің Биотехнологиялық өндірістерінің қауіпсіздігін, биотехнологиялық өндірістер мен санитариялық-көрсеткіш микроорганизмдердің негізгі микроорганизмдер-контаминанттарының сипаттамасын, инфекциялық аурулардың таралуындағы су, ауа, топырақ микрофлорасының рөлін және тамақ өнімдерін бөгде микроорганизмдермен контаминациялауды, тамақ өнеркәсібінде қолданылатын консервілеу, стерилдеу және дезинфекциялау әдістері туралы түсінікті зерделейді.
  • Образовательная программа 6B05103 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top