Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар

  • Пән биологиялық белсенді қоспалар туралы қажетті теориялық білімді қалыптастыруды, олардың жіктелуін, құрамын, тамақ технологиялары мен тамақтанудағы рөлін, токсикология және биомедициналық талаптар тұрғысынан бағалауды зерттейді. Диеталық қоспалардың қауіпсіздігін, Тамақ өнімдеріндегі биологиялық белсенді қоспалардың құрамын зертханалық бақылау қажеттілігін зерттеу. Биологиялық белсенді қоспалардың жіктелуін зерттеу, Тамақ өнеркәсібінде қоспаларды қолдануға тән химиялық, физикалық және биологиялық процестер.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top