Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ токсикологиясы
-
Пән тамақ токсикологиясының теориялық негіздерін, уыттылық ұғымын және оны бағалау тәсілдерін; экотоксикологиялық мониторингтің міндеттерін, канцерогендердің негізгі кластарын және олардың жіктелуін, табиғи және синтетикалық шыққан ксенобиотиктерді, уытты әсердің түрлерін, деңгейлерін және әсер ету механизмін, улы заттардың селективтілігін және оның салыстырмалылығын, екі компонентті жүйеде улы заттардың әсер ету формаларын зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2