Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән студенттердің тамақ өнімдерін өңдеу технологиясы туралы қазіргі заманғы түсініктерін пәнаралық бағыт ретінде қалыптастыруды зерттейді. Тамақ өнімдерінің санитарлық-гигиеналық мәдениетін қалыптастыру, қоршаған орта мен адам денсаулығына ұқыпты қарау. Студенттерді кәсіби қызметтің технологиялық және ұйымдастырушылық-басқарушылық түрлеріне бағдарлау. Өндірістегі тіршілік қауіпсіздігін қамтамасыз ету дағдыларына оқыту.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top