Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пән студенттердің тамақ өнімдерін өңдеу технологиясы туралы қазіргі заманғы түсініктерін пәнаралық бағыт ретінде қалыптастыруды зерттейді. Тамақ өнімдерінің санитарлық-гигиеналық мәдениетін қалыптастыру, қоршаған орта мен адам денсаулығына ұқыпты қарау. Студенттерді кәсіби қызметтің технологиялық және ұйымдастырушылық-басқарушылық түрлеріне бағдарлау. Өндірістегі тіршілік қауіпсіздігін қамтамасыз ету дағдыларына оқыту.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1