Жануарлардан алынатын тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Пән тамақ өнеркәсібі технологияларына тән жалпы заңдылықтар, процестер мен құбылыстар туралы білімді қалыптастыруды зерттейді. Техникалық және нормативтік әдебиеттермен, регламенттермен және нормалармен жұмыс істеу дағдыларын алу технологиясын оқыту. Алынған білімді практикалық іс-әрекетте қолдану тәсілдерін үйрету. Жануарлардан алынатын шикізатты дайын тамақ өніміне өңдеу кезінде болатын процестердің мәнін ашу.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top