Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
-
Сүт кәсіпорнында қабылдау мен өңдеудің нақты өндірістік жағдайында әртүрлі қуаты кәсіпорындарда сүт өнімдерін қайта өңдеу технологиясын қарастырады; теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыра отырып технологиялар орындалады, сапалы өнімдін барлық саттыдан өтуын қамтамасыз етеді.
-
Образовательная программа 6B07209 Тағам өндірісінің техникасы мен технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2