Азық-түлік тауарларының тауартануы

  • Пәннің мақсаты тауарлардың тұтынушылық қасиеттерін, сондай-ақ тауар қозғалысының барлық кезеңдерінде тауарда болатын барлық өзгерістерді зерттеу болып табылады. Тауартану мынадай негізгі міндеттерді шешеді: тауардың негізгі сипаттамаларын зерделеу, жіктеу және кодтау әдістерін зерделеу, ассортимент көрсеткіштерін, оның қасиеттерін зерделеу , ассортиментті басқару,тауардың сапасын бағалау, ақауларды анықтау, пайда болу себептері, ақаулардың сипаты, сапа градациясын белгілеу.
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top