Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты студенттерді адам тамағы туралы ғылымның негізгі ұғымдарымен, экология және қоршаған ортаны қорғау мәселелерімен таныстыру болып табылады. Пән студенттерде дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі, негізгі тағамдық заттар мен микронутриенттердің маңызы туралы түсінік қалыптастырады; студенттерді тамақтану ғылымы мәселелерін шешуге, тиісті мәселелер бойынша ғылыми әдебиеттермен және құжаттармен жұмыс істеуге үйретеді; ауылшаруашылық шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің тағамдық аспектілерін бағалау үшін берік теориялық негіз береді; ағзаның тамақтану қажеттілігін анықтау дағдыларын, энергия мен тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктің ұсынылған шамаларын талдау дағдыларын қалыптастырады
-
Образовательная программа 6B10109 Денсаулық сақтаудағы әлеуметтік жұмыс
-
Несиелер 8
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 1