Органикалық өнімді сертификаттау

  • Пән органикалық өндірістің өсімдік шаруашылығы өнімдерін сертификаттау саласында құзыреттілікті, әртүрлі елдерде органиканы сертификаттау ерекшеліктерін қалыптастырады, міндетті және ерікті сертификаттаудың нормативтік, теориялық және практикалық негіздерін ашады, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мәселелерін, топыраққа, өндірістік базаға, жабдыққа, өнімге, өңдеуге, таңбалауға және маркетингке қойылатын экологиялық талаптарды, өнімнді сертификаттаудың практикалық кезеңдерін қорытындылайды.
  • Образовательная программа 8D08102 Органикалық егіншілік
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top