Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Тамақтанудың экологиялық аспектілері, азық-түлік шікізаты және тағамдық өнімдердің кауіпсіздігі және сараптамалауы (әлеуметтік -гигиеналық мониторинг және оның негізгі міндеттері, тағамдық каіпсіздігінің нормативтік негіздері, экологиялық сертификация), сыртқы орта зиянды заттардың пайда болу көздері, ластаушы контаминаанттардың жіктелуі және олардың сипаттамасы, азық-түлік шікізатты және тағамдық өнімдердің сапасын құрастыратын көрсеткіштер және ингредиенттер, тағамдық өнімдерді, тағамдық, биологиялық белсенді, техникалық қоспаларды және маркалау.шікізатты тағамдық өнімдердің кауіпсіздігін бағалау.
-
Образовательная программа 8D08102 Органикалық егіншілік
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1