Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Тамақтанудың экологиялық аспектілері, азық-түлік шікізаты және тағамдық өнімдердің кауіпсіздігі және сараптамалауы (әлеуметтік -гигиеналық мониторинг және оның негізгі міндеттері, тағамдық каіпсіздігінің нормативтік негіздері, экологиялық сертификация), сыртқы орта зиянды заттардың пайда болу көздері, ластаушы контаминаанттардың жіктелуі және олардың сипаттамасы, азық-түлік шікізатты және тағамдық өнімдердің сапасын құрастыратын көрсеткіштер және ингредиенттер, тағамдық өнімдерді, тағамдық, биологиялық белсенді, техникалық қоспаларды және маркалау.шікізатты тағамдық өнімдердің кауіпсіздігін бағалау.
  • Образовательная программа 8D08102 Органикалық егіншілік
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top