Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы

  • Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясының теориялық негіздерін, сақтау және өңдеу кезеңінде өсімдік шаруашылығы өнімдерінде болып жатқан негізгі үрдістерді жетілдіруді, тасымалдау, сату, сақтау және өңдеу кезінде өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сандық және сапалық шығындарын азайту жолдарын, өнім сапасының көрсеткіштерін және оны анықтау әдістерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B08106 Агротехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top