Жануар және өсімдік тектес шикізаттан ББЗ және ББҚ алудың озық технологиялары

  • Тағамдық қоспалар мен биологиялық белсенді заттарды өндіру биотехнологиясын зерттеу және меңгеру. Органикалық синтезге негізделген тағамдық биологиялық белсенді заттарды (өсімдік, жануар және микробиологиялық шикізаттан) алу әдістері. Тағамдық қоспалардың, биологиялық белсенді заттардың жіктелуі және қасиеттері. Тағамдық қоспалардың физика-химиялық қасиеттері мен биологиялық қызметі. Өсімдік және жануар тектес тағамдық ақуыз препараттары.
  • Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top