Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы в Сәкен Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Білім беру бағдарламасының мақсаты азық-түлік өнімдерін өндіру технологияларын жасау саласында теориялық және тәжірибелік дағдыларға ие, өз бетінше ғылыми зерттеулер жүргізуге қабілетті, зерттеу қызметінде жаңа идеяларды генерациялайтын және тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында заманауи технологияларды енгізетін жоғары білікті ғылыми-педагогикалық кадрларды даярлау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Жануар және өсімдік тектес шикізаттан ББЗ және ББҚ алудың озық технологиялары
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудің ғылыми аспектілері
Ғылыми зерттеулер әдістері
Ғылыми нәтижелерді математикалық өңдеу әдістемесі
Ғылым және өнеркәсіптегі цифрлық технологиялар
Құрама өнімдерді жасаудың ғылыми негіздері
Инновациялық технологияларды коммерциализациялау
Тағам технологияларының теориясы
Тағам өнімдерін өңдеудің заманауи физикалық және электрофизикалық әдістері
Академиялық хат
Тамақ және қайта өңдеу өндірістеріндегі нанотехнологиялар
Биоинженерлік технологиялар
Тамақ және қайта өңдеу өндірістеріндегі ресурс үнемдеу технологиялары
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Тамақ өнімдері саласындағы ғылыми зерттеулердің нәтижелері бойынша қорытынды шығару және ұсыныстар беру
- Ғылыми коммуникация технологияларын қазақ, орыс және шет тілдерінде қолдану
- Тамақ өнімдерінің технологиясын жетілдіруге әдістемелік тәсілдерді ұсыну
- Өнімдер өндірісінің қауіпсіздігі мен тиімділігін арттыру үшін ең негізделген инновациялық шешімдерді талдау және қолдану
- Кәсіби қызмет саласының міндеттерін шешуде технологияларды, ғылыми зерттеулерді және идеяларды коммерцияландыруды басқару қабілетіне ие болу
- Инновациялық білім беру саясатының міндеттерін іске асыруда кәсіби білім мен іскерлікті қолдану
- Ғылымды қажет ететін технологиялардың жаһандануы жағдайында отандық ғылымның дамуының заманауи бағыттары мен заңдылықтарын білу
- Ақпараттық-коммуникациялық технологияларды пайдалана отырып, тамақ өнімдері технологиясы саласында ғылыми-зерттеу қызметін жүргізу дағдыларына ие болу
- Ғылымдағы, техника мен технологиялардағы, кәсіби саладағы жаңа құбылыстардың әлеуметтік-экономикалық салдарын талдау және бағалау