Құрама өнімдерді жасаудың ғылыми негіздері

  • Сапалық және сандық көрсеткіштердің берілген жиынтығымен күрделі көпкомпонентті өнімдердің технологиясын зерттеу және әзірлеу. Биохимиялық және ферменттік-микробиологиялық процестердің негізгі заңдылықтары. Олардың тағам өнімдерінің сапалық сипаттамаларына әсері, жануарлар мен өсімдік тектес шикізаттың биотехнологиялық потенциалы. Оның қаситтерінен тұратын құрамнан өнімдерді алуға бағытталған әдістері.
  • Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top