Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Құрама өнімдерді жасаудың ғылыми негіздері
-
Сапалық және сандық көрсеткіштердің берілген жиынтығымен күрделі көпкомпонентті өнімдердің технологиясын зерттеу және әзірлеу. Биохимиялық және ферменттік-микробиологиялық процестердің негізгі заңдылықтары. Олардың тағам өнімдерінің сапалық сипаттамаларына әсері, жануарлар мен өсімдік тектес шикізаттың биотехнологиялық потенциалы. Оның қаситтерінен тұратын құрамнан өнімдерді алуға бағытталған әдістері.
-
Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1