Тағам технологияларының теориясы

  • Тамақ өнімдерінің технологиясын жетілдірудің әдістемелік тәсілдерін, функционалдық өнімдерді жобалаудың заманауи аспектілерін зерттеу. Соңғы онжылдықта дамыған инновациялық ғылымды қажет ететін технологиялармен танысу. Тамақ өндірісінің механикалық, гидромеханикалық, жылу-масса алмасу және биотехнологиялық процестер теориясының қазіргі заманғы тұжырымдамалары. Тағамдық технологиядағы жетекші процестердің жалпыланған және жүйеленген идеалары.
  • Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top