Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам технологияларының теориясы
-
Тамақ өнімдерінің технологиясын жетілдірудің әдістемелік тәсілдерін, функционалдық өнімдерді жобалаудың заманауи аспектілерін зерттеу. Соңғы онжылдықта дамыған инновациялық ғылымды қажет ететін технологиялармен танысу. Тамақ өндірісінің механикалық, гидромеханикалық, жылу-масса алмасу және биотехнологиялық процестер теориясының қазіргі заманғы тұжырымдамалары. Тағамдық технологиядағы жетекші процестердің жалпыланған және жүйеленген идеалары.
-
Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1