Тамақ және қайта өңдеу өндірістеріндегі нанотехнологиялар

  • Нанотехнологияның дамуының тарихи аспектілері, негізгі терминдері мен анықтамалары, нанотехнология негіздері, наноэффектілерді және наноқұрылым түрлері. Оларды өндіру әдістері мен шикізатты өңдеудің нанотехнология негіздері және оларды тамақ өнімдерін өндіруде пайдалану. Тамақ өнімдерінде наноқұрылымды материалдарды қолдану бағыттары мен ғылыми әзірлемелері және қолдану мысалдары.
  • Образовательная программа 8D07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top