Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық асханалар мен сусындар
-
Тағамдарды өңдеу технологиясының ерекшелігіне, жылу өңдеудің әртүрлі тәсілдеріне және өнімдердің әр түрлі үйлесімділігіне байланысты әр түрлі халықтардың асханасын қарастырады, сонымен қатар студенттерге сусындардың әр түрлілігі, олардың таралу географиясы, әлемнің жеке аймақтарында әртүрлі сусындарды қолдану мәдениетінің даму тарихы туралы жүйелі түсінік береді.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2