Жануарлардан алынатын өнімдердегі биологиялық белсенді және тағамдық қоспалар

  • Пәннің мақсаты студентте негізгі микроингредиенттер және олардың жіктелуі, құрамы, тағамдық технологиялар мен тамақтанудағы рөлі туралы қажетті теориялық және практикалық білімді, тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды қолдануды гигиеналық реттеу бойынша әдістемелік және нормативтік материалдарды қалыптастыру болып табылады. Пән дайын өнімнің сапасын жақсарту үшін жануарлардан алынатын өнімдерде тағамдық қоспаларды қолдану саласында кәсіби білім мен практикалық дағдыларды меңгеруді қалыптастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top