Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік тектес өнімдердегі биологиялық белсенді және тағамдық қоспалар
-
Пәннің мақсаты – тағамдық және биологиялық белсенді қоспаларды және олардың жіктелуін, құрамын, тағамдық технологиядағы және тамақтанудағы рөлін оқып білу. Пән дайын өнімнің сапасын арттыру үшін тағамдық қоспаларды қолдану саласында кәсіби білім мен тәжірибелік дағдыларды меңгеруді қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1