Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері
-
Тағам өнімдерінің құрамына кіретін ақуыздарды, көмірсуларды, майларды, минералдар және витаминдерді, сонымен қатар, биологиялық белсенді қосылыстарды анықтаудың заманауи әдістерін зерттейді. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін анықтау үшін аспаптық, оптикалық, спектрлік, люминесценттік, рефрактометриялық, поляриметриялық, хроматографиялық, реологиялық әдістерді қолдана отырып, жұмыс дағдыларын қалыптастырады
-
Образовательная программа 7M09102 Тағам өнімінің қауіпсіздігі мен сапасы (2 ж.)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1