Азық-түлік өндірісің жалпы техналогиясы

  • Пәнді игерудің мақсаты тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздерін зерделеу, студенттердің теориялық білім мен практикалық дағдыларды игеруі, тамақ өнімдерін өндіру саласындағы басымдықтарды белгілеу және анықтау, тамақ өнімдерін өндірудің жаңа технологиялық процестерін әзірлеу кезінде нақты техникалық шешім қабылдауды негіздеу болып табылады. Пәнді оқу нәтижесінде студент теориялық және практикалық дағдыларға ие болады, оларды қолданудың экологиялық салдарын ескере отырып, техникалық құралдар мен технологияларды таңдау, тамақ өнімдерін өндірудің жаңа технологиялық процестерін әзірлеу кезінде нақты техникалық шешім қабылдауды негіздеу. Студент алған білімдерін болашақта тамақ өндірісінің жабдықтарын жобалау кезінде қолдана алады.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top