Тағам өнімдерін жылу және тоңазытқыш өңдеу технологиялық жабдықтары

  • Пәнді игерудің мақсаты - тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау және тоңазытып өңдеу саласындағы теориялық және практикалық білім болып табылады; тоңазытқыш жабдықтарды таңдау және тоңазытқыш камераларды орналастыру қағидаларымен таныстыру; тоңазытқыш өңдеудің тамақ өнімдерінің қасиеттері мен олардың дәмдік сапасына әсерін зерделеу. Пәнді оқу нәтижесінде студент тамақтандыру кәсіпорындарының әртүрлі сыныптарының қауіпсіздік талаптарына сәйкес жылу және тоңазытқыш жабдықтарының әртүрлі түрлерін өз бетінше пайдалануға дайын болады; оларды қолданудың экологиялық салдарын ескере отырып, техникалық құралдар мен технологияларды таңдау; жылу және тоңазытқыш жабдықтарының өндірістік қуатын және жұмыс тиімділігін есептеу, өндіріске инновацияларды енгізуді бағалау және жоспарлау қабілеті. Студент алған білімдерін болашақта тамақ өндірісінің жабдықтарын жобалау кезінде қолдана алады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top