Тамақ өнімдерін қалыптау және қысыммен өңдеуге арналған жабдықтар

  • Пәннің мақсаты-әр түрлі тамақ өндірісі мен шикізатты, жартылай фабрикаттарды қалыптау арқылы механикалық өңдеуге арналған технологиялық жабдықтардың негізгі түрлерін зерттеу, құрылымдық схемаларды зерттеу. Пәнді оқу нәтижесінде студент құрылғы мен пайдаланудың негізгі ерекшеліктері, негізгі технологиялық және құрылымдық параметрлерді есептеу әдістері туралы білімді меңгереді; қалыптау жабдықтары мен әдістерін қолдана алады; ет өнімдерін, нан-тоқаш және макарон өнімдерін қалыптау технологиясының негіздері; сапаны қамтамасыз етудегі шикізатты өңдеудің технологиялық параметрлерінің мәні. Студент алған білімдерін болашақта тамақ өндірісінің жабдықтарын жобалау кезінде қолдана алады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top