Тамақ өнімдерін өндіру үшін технологиялық жабдықтарды есептеу және жобалау

  • Пәннің мақсаты-жалпы теориялық және жалпы инженерлік пәндер негізінде жеке құрылымдық элементтер мен тамақ жабдықтарының негізгі компоненттерінің беріктігін, қаттылығы мен тұрақтылығын жобалау және есептеу негіздерін зерттеу. Пәнді оқу нәтижесінде студент тамақ жабдықтарын жобалаудың әдіснамасы мен жалпы принциптері, тамақ өндірісіндегі құрылымдық материалдарға қойылатын нақты талаптар, Тамақ жабдықтарын және оның жекелеген элементтерін беріктікке, қаттылық пен тұрақтылыққа есептеу әдістері туралы білім алады. Студент алған білімдерін одан әрі дипломдық жұмысты жазу, ғылыми мақалаларды, баяндамаларды, практикалық және зерттеу қызметіндегі зерттеу жұмыстарының тұсаукесерлерін дайындау кезінде қолдана алады.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top